Πρωτοβουλία «εύπορων πατριωτών» να συγκεντρώσουν 1δισεκ ευρώ για τις Ένοπλες Δυνάμεις, ανακοινώνει ο επιχειρηματίας Ανδρεάδης

0
48
Greece's PM, Alexis Tsipras, meets the president of Greek Tourism Confederationat Andreas Andreadis at Maximos Mansion in Athens, Greece on March 20, 2017. / Συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ Ανδρέα Ανδρεάδη στο Μέγαρο Μαξίμου, 20 Μαρτίου 2017.

Μία ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η ανάρτηση στο Τwitter του τέως προέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Ανδρέα Ανδρεάδη που στοχεύει στην έναρξη μια συνολικής προσπάθειας ενίσχυσης των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Σε αυτή, ο ο διευθύνων σύμβουλος της Σάνη ΑΕ και της κατασκευαστικής εταιρείας Ανδρεάδης – Ζησιάδης ΑΕ Ανδρέας Ανδρεάδης φαίνεται να ξεκινά μια πρωτοβουλία ώστε οι πιο εύποροι Έλληνες να θέσουν ως στόχο και να συγκεντρώσουν 1δισεκ ευρώ για την ενίσχυση του ελληνικού στρατού. Όπως προεξοφλεί μάλιστα, η συμμετοχή θα είναι μεγάλη, ενώ θέτει ως μοναδικό όρο να υπάρξει συνεννόηση υπερκομματική και τα πάντα να γίνουν υπό συνθήκες διαφάνειας.